Jobba hos oss

KR-System AB är Sveriges ledande leverantör av affärssystemet Pyramid. Vi säljer kompletta systemlösningar bestående av hårdvara, mjukvara, utbildning och tekniktjänster. Vi är ca 45 medarbetare och finns representerade i Göteborg, Stockholm, Karlstad/Skövde och Malmö.

Pyramid Business Studio är marknadens ledande affärssystem i segmentet mindre & medelstora företag, med över 6500 installationer.

 • Om du vill jobba som utvecklare i ett team med mycket kundkontakt och då även ute hos kund är du kanske något för oss.

  Vi söker dig som vill arbeta som utvecklare i affärssystemet Pyramid i Malmö. Vi arbetar med att anpassa och komplettera affärssystemet för att stödja våra kunders behov. Våra typiska kundunika utvecklingsprojekt rör sig mellan 10 och 50 timmar och kan omfatta både Pyramid och kringsystem. Vi utvecklar även branschlösningar som skall passa flera olika kunder. Alla våra projekt präglas av tät kundkontakt, ofta mot ledningsnivå hos kunderna.

  Arbetsuppgifter

  • Utveckling i affärssystemet Pyramid Business Studio (egen kompilator motsv. Visual Studio)
  • Integrationer mellan Pyramid och andra system (Webservices & filintegration)
  • Rapporter & Dataanalys med SQL-anrop
  • Utveckling av mobila lösningar / appar

  Bakgrund

  Du har arbetat några år med utveckling, alternativt har du nyligen tagit examen inom området. Du arbetar agilt och har lätt för kundkontakt både via telefon och på plats hos kunderna. Du är analytisk och kan formulera kunders önskemål till en tydlig kravspecifikation som kunderna känner igen. Du är van vid dokumentation. Du är teknisk mångkonstnär och gillar även saker som IIS, ASCII, SQL, .bat, skv-filer, webservices, encoding mm.

  Kvalifikationer

  • Visual Studio .net med C#, HTML, CSS, datamodellering/databaskunskap, Excel, ODBC med SQL-anrop
  • Körkort klass B

  Meriterande

  • Javascript, HTML, Utveckling appar för Android, Utveckling appar för iPhone
  • Microsoft Query & Power BI/Power Pivot
  • Erfarenhet av affärssystem och i synnerhet Pyramid Business Studio
  • Vana vid Projektledning gentemot extern beställare

  För mer information, kontakta Jan Kjellin nedan

  Placeringsort och kontakt:

  Malmö Stockholm Göteborg
  Jan Kjellin Jan Kjellin Max Langer
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Telefon: 010-130 19 19 Telefon: 010-130 19 19 Telefon: 010-130 19 02
 • Vi söker dig som vill arbeta som marknadsassistent hos KR System i Malmö. Tjänsten är ny och du hjälper till att forma den. Du ska ha en hög ambition och drivas av att vara en del i att skapa och genomföra affärer. Dina arbetsuppgifter är att stödja säljare och konsulter i deras arbeta att bygga långsiktiga kundrelationer och skapa affärsmöjligheter. Du kontaktar nya kunder via telefon, mejl och besök. Befintliga kunder tar du hand om på bästa sätt och förvaltar de kontakter KR System har idag. På sikt kommer du även att delta aktivt i kundmöte på fältet.

  Arbetsuppgifter

  • Ingår i säljteamet
  • Utveckla produktblad, demofilmer och dokumentera egna produktifierade lösningar
  • Nyhetsbrev (Artiklar, bilder, Tips & Trix-filmer)
  • Telefonbearbetning Kunder/Kundprospekt
  • Bevakning inkommande nykundskontakter
  • Säljmaterial & offertkalkylering
  • Administration Kundevent & Kurser (planering, lokalbokning, inbjudan, mäss/kursvärd)
  • Medverkan som föredragshållare vid kundevent
  • Kvalitetsuppföljning

  Bakgrund

  Du har arbetat några år med marknadsföring, alternativt har du nyligen tagit en examen inom området. Du är van vid Officepaketet och något bildredigeringsprogram. Du har lätt för kundkontakter både vid möte och via telefon. Vi vill att du ska ha goda säljbefrämjande egenskaper och vara skicklig på att skapa och förvalta goda kundrelationer. Du tror på dig själv som relationsbyggare och har ett genuint intresse av att driva och genomföra affärer.

  Som person har du lätt för att etablera kontakt med andra samt bygger gärna nätverk både internt och externt. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs att du är lyhörd, engagerad och självgående. Du är strukturerad och kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt.

  Kvalifikationer

  • God svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av kundrelationsskapande verksamhet
  • Erfarenhet av försäljning, gärna av B2B
  • Grafiskt sinne, Photoshop el. motsv.
  • Körkort klass B

  Meriterande

  • Erfarenhet av Pyramid Business Studio
  • Vana vid Projektledning

  För mer information, kontakta Jan Kjellin nedan

  Placeringsort och kontakt:

  Malmö Stockholm Göteborg
  Jan Kjellin Jan Kjellin Max Langer
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Telefon: 010-130 19 19 Telefon: 010-130 19 19 Telefon: 010-130 19 02
 • Har du ett genuint intresse för affärssystem? Är du en problemlösare? Brinner du för att hjälpa företag till effektivare rutiner och smartare lösningar?

  I så fall kanske du ska söka jobbet som verksamhetskonsult/affärssystemkonsult med inriktning mot affärssystemet Pyramid. Arbetet innebär att du ansvarar för att driva och utveckla användingen av Pyramid hos våra kunder. I arbetsuppgiften ingår förstudier, implementering, systemkonfigurering och utbildning. Vi söker också affärssystemkonsulter med inriktning mot programmering och utveckling av kundunika lösningar. Du som söker bör ha bred erfarenhet av affärssystem exempelvis som verksamhetskonsult eller som "superanvändare" i Pyramid. Tidigare erfarenhet av Pyramid Business Studio är en fördel men inte ett krav.

  Placeringsort och kontakt:

  Göteborg Stockholm
  Max Langer Filip Bahlsten
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Telefon: 0705-83 05 92 Telefon: 010-130 19 67
 • KR System söker en erfaren IT-tekniker med fokus på systemdrift.

  Vi söker

  För att fortsätta utveckla och stärka vår roll som självklar driftspartner söker vi dig som vill arbeta med underhåll och utveckling av våra kunders och vår egen infrastruktur, både på server- och klientsidan.

  Du som söker drivs av att skapa goda kundrelationer genom att förstå våra kunders behov och utmaningar, och brinner för att hitta lösningar för ständiga förbättringar. Som person tror vi att du är öppen, servicemedveten, självständig och en god lagspelare.

  Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer samt har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg genom att organisera och prioritera aktiviteter effektivt.

  Kvalifikationer

  Du har relevant utbildning och erfarenhet av arbete som konsult eller intern tekniker inom nedanstående områden:

  Windows server 2008/2012
  Active Directory
  Vmware/Hyper-V
  Nätverk, brandväggar, switchar

  Kunskaper i Pyramid är meriterande.
  Då tjänsten även kan innefatta besök hos kunder är körkort ett krav.

  Placeringsort: Göteborg

  Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag!

  Kontaktperson

  Ansökan med CV skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Om du har frågor kring tjänsten går det bra att kontakta teknikansvarig Anders Ramstedt på tel 010-130 19 06 eller fylla i kontaktformuläret till höger.
 • Vill du arbeta med systemförsäljning med inriktning på affärssystemet Pyramid Business Studio?

  Då har vi jobbet för dig!

  Vi söker

  dig som gillar att ha många bollar i luften. Erfarenhet av liknande arbete är en fördel.

  Du kommer att arbeta med ett team av medarbetare som brinner för Pyramid affärssystem. Har du erfarenhet av CRM system så har vi en intressant produkt. Det är ett fritt arbete med frihet under ansvar.

  Vidare arbetar du målinriktat mot budget och tydligt uppsatta mål.Du ansvarar själv för hela processen från prospektering till avslut.

  Dina arbetsuppgifter

  Vi söker dig som har erfarenhet inom telemarketing/försäljning,. Du har erfarenhet av affärssystem. Utbildningsmässigt ser vi gärna att du har en ekonomisk och/eller försäljningsbakgrund. Det är en stor fördel för förståelsen för produkterna och nyttan av dem för småföretagare.

  Det viktigaste är att du brinner för försäljning, är ihärdig och att du hela tiden söker effektiva lösningar utifrån kundens specifika behov.

  Som person tror vi att du är handlingskraftig, lyhörd, mål- och serviceinriktad då du hela tiden arbetar för att få nöjda kunder. Vidare tror vi att du gärna skapar nya möjligheter och själv bidrar med en positiv kämparanda.

  INTRESSERAD?

  Kontakta:

  Jan Kjellin Max Langer
  Telefon: 0705-93 28 69 Telefon: 0705-83 05 92
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Är du intresserad av en spännande karriär inom affärssystemet Pyramid Business Studio men inte hittar någon ledig tjänst inom KR System just nu? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

  En spontanansökan är en ansökan där du inte söker en viss tjänst, utan presenterar dig själv och berättar vad du vill jobba med.

  Skicka in ditt CV och beskriv vilka arbetsuppgifter som intresserar dig och varför du vill arbeta just på KR System. Berätta gärna när du kan börja.

  Ansökan

  Sänd oss en spontanansökan till någon av email adresserna nedan så kontaktar vi dig när vi har en ledig tjänst som matchar din kompetens och erfarenhet.

  Jan Kjellin Max Langer
  Telefon: 0705-93 28 69 Telefon: 0705-83 05 92
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

Fält markerade med * är obligatoriska

Våra Kontor

 • Stockholm
  Telefon: 010-130 19 00
  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Göteborg
  Telefon: 010-130 19 00
  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Malmö
  Telefon: 010-130 19 00
  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Karlstad
  Telefon: 010-130 19 00
  Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

CarlanderskaCarlanderska

Håkan Nilsson – Affärscontroller, Carlanderska Sjukhuset

"Pyramid är ett otroligt lättarbetat och flexibelt affärssystem"

Carlanderska Sjukhuset har använt Pyramid som affärssystem sedan tidigt 90-tal. De bedriver tillsammans med samarbetspartners hälso- och sjukvård i såväl offentlig som privat regi.

"En stor fördel med Pyramid är att man via studios kan plocka fram tabeller, diagram etc. direkt i affärssystemet istället för att exportera till olika kalkylprogram. Det är något vi ständigt använder oss av.", berättar Håkan Nilsson.

Läs mer

Götebors TruckserviceGöteborgs Truckservice

Gunilla Wagner – Redovisningschef, GTS AB

"Pyramid är användarvänligt, lättöverskådligt och har en bra sökmotor"

”Vi har använt Pyramid sedan slutet av 80-talet så vi har följt med i dess utveckling genom åren. Pyramid är användarvänligt, lättöverskådligt och har en bra sökmotor”, berättar Gunilla Wagner.

Läs mer

Equality LineEquality Line

Inger Hillskog Roth – Anläggningschef, Equality Line AB

"Pyramid är helt fantastiskt med alla sina möjligheter"

Equality Line är ett grossistföretag som säljer högkvalitativ utrustning till ridsporten. De handplockar sina leverantörer med noggrannhet så att de kan garantera sina kunder högsta kvalitet på det de köper.

"Pyramid har ett mycket bra säljstöd som underlättar för oss i all vår servicehantering, exempelvis reklamationshantering för våra kunder. Jag tycker Pyramid är helt fantastiskt som har så många möjligheter, och jag är väldigt nöjd", berättar Inger Hillskog Roth.

Läs mer

Delang och EkmanDelang och Ekman

Per Ekman – VD, Delang och Ekman AB | Akvarieteknik

"Med Pyramid E-handel har vi mer tid för våra kunder"

AkvarieTeknik är en av Nordens ledande grossister av akvariefisk och alla tänkbara tillbehör inom akvaristik.

"Då vårt gamla system Scenario inte hade någon E-handel bytte vi system i Januari 2008. Tillsammans med KR-systems konsulter i Karlstad körde vi igång Pyramid standardmoduler i April månad. Under hösten 2008 har vi startat E-handel och kundtjänst, på tur står nu PDA för inköp och inleveranser", berättar Per Ekman.

Läs mer

Afriso EmaAfriso Ema

Jonas Ericson Nihlstorp – VD, Afriso Ema AB

"Med Pyramid har vi fått ett stabilt system med en tillverknings-modul som är tillräckligt lättarbetad även för mindre företag"

Afriso använder idag Pyramid fullt ut på huvudkontoret, både tillverkning, order/lager/inköp, redovisning och serviceorder. MPL-modulen används för att ta kontroll över och effektivisera artikelflödet gentemot externa legotillverkare. Man har nyligen driftsatt kundvårdsmodulen och säljarna kan därför arbeta på resande fot i mobile office och på lokalkontoret i Växjö arbetar säljare online via Internet.

Läs mer

CottexCottex

Cecilia Formare – Pyramidansvarig, Cottex AB

"Det är en fröjd att arbeta med Pyramids studior för att lista information"

Cottex är ett grossistföretag som med egen produktion, design och import satsar på storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning samt takfläktar. Med ett noga utvalt sortiment levererar man "storsäljare" till mycket attraktiva priser. Cottex har använt Pyramid praktiskt taget sedan Version 1. Orderflödet är stort och därför lägger man stor vikt vid att effektivisera logistik och lagerhantering. Genom att säljarna via mobile office har tillgång till Pyramid ute på fältet kortas leveranstid genom att kunderna kan välja produkter som finns i lager.

Läs mer

ChilliChilli

Petra Moell – Marknadsansvarig, Chilli AB

"Alla kan sälja från centrallagret som butikerna jobbar mot"

”Innan vi började jobba med Pyramid hade vi helt manuella kassor. Vi var inne i en expansiv fas och ville datorisera både kassa och lagerhantering. Pyramid passade bra då det har både butiksdatasystem och lagerhanteringssystem. Vi såg även att det finns möjligheter att växa med Pyramid genom dess uppbyggnad med olika moduler”, berättar Petra Moell.

Läs mer

G PartnersG Partners

Dan Bjuremo – IT-ansvarig/Inköpsansvarig, G Partners

"Det är lätt att hitta de funktioner och inställningar som krävs för att det ska passa vår verksamhet"

”G Partners är ett grossistföretag som tillhandahåller effektiv logistik med korta ledtider och en kostnadseffektiv lagerhållning som förser deras ÅF med produkter de normalt inte lagerför i sina butiker. "Pyramid fungerade flexibelt och smidigt även när det gällde integrationen med vår externa webshop", berättar Dan Bjuremo.

Läs mer

Anders S JohanssonAnders S Johansson

Utvecklare - Karlstad

Telefon: 010-130 19 47

Email: anjo@krsystem.se

Anders GrumerAnders Grumer

Säljare - Karlstad

Telefon: 010-130 19 41

Mobil: 0706-45 41 01

Email: anders.grumer@krsystem.se

John HertellJohn Hertell

Systemtekniker - Karlstad

Telefon: 010-130 19 42

Email: john.hertell@krsystem.se

Carola LindborgCarola Lindborg

Verksamhetskonsult - Karlstad

Telefon: 010-130 19 45

Email: carola.lindborg@krsystem.se

Marcus PerssonMarcus Persson

Verksamhetskonsult - Karlstad

Telefon: 010-130 19 43

Email: marcus.persson@krsystem.se

Anders RamstedtAnders Ramstedt

Teknikansvarig - Göteborg

Telefon: 010-130 19 06

Email: anders.ramstedt@krsystem.se

Anna IsakssonAnna Isaksson

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 10

Email: anna.isaksson@krsystem.se

Bengt JosefsonBengt Josefson

Systemtekniker - Göteborg

Telefon: 010-130 19 05

Email: bengt.josefsson@krsystem.se

Christer JohannessonChrister Johannesson

Försäljning UC - Göteborg

Telefon: 010-130 19 22

Mobil: 0705-58 90 31

Email: christer.johannesson@krsystem.se

Emil KjellinEmil Kjellin

Systemtekniker - Göteborg

Telefon: 010-130 19 07

Email: emil.kjellin@krsystem.se

Hanna StrömHanna Ström

Försäljning UC - Göteborg

Telefon: 010-130 19 23

Email: hanna.strom@krsystem.se

Markus EhnbergMarkus Ehnberg

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 57

Email: markus.ehnberg@krsystem.se

Jan KjellinJan Kjellin

Försäljning

Telefon: 010-130 19 19

Mobil: 0705-93 28 69

Email: jan.kjellin@krsystem.se

Björn ErshagenBjörn Ershagen

Utvecklare - Malmö

Telefon: 010-130 19 56

Mobil: 0766-77 13 02

Email: bjorn.ershagen@krsystem.se

Kristina BoschettiKristina Boschetti

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 13

Email: kristina.boschetti@krsystem.se

Lars HaagLars Haag

Systemtekniker - Göteborg

Telefon: 010-130 19 04

Email: lars.haag@krsystem.se

Lars-Erik GrimelundLars-Erik Grimelund

Utvecklare - Göteborg

Telefon: 010-130 19 17

Email: lars-erik.grimelund@krsystem.se

Madeleine HäggMadeleine Hägg

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 12

Email: madeleine.hagg@krsystem.se

Marie KroonMarie Kroon

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 08

Email: marie.kroon@krsystem.se

Maria JohanssonMaria Johansson

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 11

Email: maria.johansson@krsystem.se

Max LangerMax Langer

Försäljning - Göteborg

Telefon: 010-130 19 02

Mobil: 0705-83 05 92

Email: max.langer@krsystem.se

Peter WallinPeter Wallin

Försäljning - Göteborg

Telefon: 010-130 19 03

Mobil: 0709-15 32 99

Email: peter.wallin@krsystem.se

Monica RaalasMonica Raalas

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 58

Email: monica.raalas@krsystem.se

Robert VaghfeldtRobert Vaghfeldt

Systemtekniker - Göteborg

Telefon: 010-130 19 24

Email: robert.vaghfeldt@krsystem.se

Roger TimmermanRoger Timmerman

Utvecklare - Göteborg

Telefon: 010-130 19 15

Email: roger.timmerman@krsystem.se

Ulrica SkoglundUlrica Skoglund

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 09

Email: ulrica.skoglund@krsystem.se

Elias JohnssonElias Johnsson

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 16

Email: elias.johnsson@krsystem.se

Johan AlklintJohan Alklint

Försäljning - Malmö

Telefon: 010-130 19 51

Mobil: 0727-12 19 30

Email: johan.alklint@krsystem.se

Martin TillborgMartin Tillborg

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 52

Mobil: 0727-12 19 80

Email: martin.tillborg@krsystem.se

Peter AdlerPeter Adler

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 53

Mobil: 0727-12 19 70

Email: peter.adler@krsystem.se

Olle KristellOlle Kristell

Utvecklare - Malmö

Telefon: 031-704 18 35

Mobil: 0727-12 91 10

Email: olle.kristell@krsystem.se

Filip BahlstenFilip Bahlsten

Kontorschef/Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 67

Email: filip.bahlsten@krsystem.se

Jessica LindströmJessica Lindström

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 69

Email: jessica.lindstrom@krsystem.se

Jörgen LarssonJörgen Larsson

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 68

Email: jorgen.larsson@krsystem.se

Sven SturegårdSven Sturegård

Försäljning/Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 71

Email: sven.sturegard@krsystem.se

Anders IlgAnders Ilg

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 54

Email: anders.ilg@krsystem.se

Ester StrandbergEster Strandberg

Ekonomi & Administration - Göteborg

Telefon: 010-130 19 20

Email: ester.strandberg@krsystem.se

Marcus RosenborgMarcus Rosenborg

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 72

Email: marcus.rosenborg@krsystem.se

Christian ÖstringChristian Östring

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 73

Email: christian.ostring@krsystem.se

Jonas DevhagenJonas Devhagen

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 18

Email: jonas.devhagen@krsystem.se

Janne SikströmJanne Sikström

Utvecklare - Göteborg

Telefon: 010-130 19 16

Email: janne.sikstrom@krsystem.se

Maria JohanssonMaria Johansson

Ekonomi & Administration - Göteborg

Telefon: 010-130 19 00

Email: maria.johansson@krsystem.se

Henrik RisbergHenrik Risberg

Utvecklare - Malmö

Telefon: 010-130 19 59

Email: henrik.risberg@krsystem.se

Andreas GrahnAndreas Grahn

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 72

Email: andreas.grahn@krsystem.se

Anna-Karin YseusAnna-Karin Yseus

Verksamhetskonsult - Skövde

Telefon: 010-130 19 43

Email: anna-karin.yseus@krsystem.se

Angelica PleijelAngelica Pleijel

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 20

Email: angelica.pleijel@krsystem.se

Thomas AspThomas Asp

Verksamhetskonsult/Utvecklare - Skövde

Telefon: 010-130 19 48

Email: thomas.asp@krsystem.se

Tiina SöderqvistTiina Söderqvist

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 74

Email: tiina.soderqvist@krsystem.se

Viktor LindhViktor Lindh

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 61

Email: viktor.lindh@krsystem.se

Malin CarlströmMalin Carlström

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 62

Email: malin.carlstrom@krsystem.se

Katalin Mark O'NeillKatalin Mark O'Neill

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 65

Email: katalin.markoneill@krsystem.se

Emma LindgrenEmma Lindgren

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 75

Email: emma.lindgren@krsystem.se

Jonas JansonJonas Janson

Verksamhetskonsult/Utvecklare - Karlstad

Telefon: 010-130 19 49

Email: jonas.janson@krsystem.se

Fredrik LarssonFredrik Larsson

Utvecklare - Göteborg

Telefon: 010-130 19 25

Email: fredrik.larsson@krsystem.se

Sandra SvantessonSandra Svantesson

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 15

Email: sandra.svantesson@krsystem.se

Mikael PålssonMikael Pålsson

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 46

Email: mikael.palsson@krsystem.se

Andreas ThornAndreas Thorn

Utvecklare - Malmö

Telefon: 010-130 19 63

Email: andreas.thorn@krsystem.se

Pierre MånssonPierre Månsson

Utvecklare - Stockholm

Telefon: 010-130 19 22

Email: pierre.mansson@krsystem.se

Pierre MånssonLinda Aspling

Verksamhetskonsult - Göteborg

Telefon: 010-130 19 18

Email: linda.aspling@krsystem.se

Anna-Karin WesströmAnna-Karin Wesström

Marknad - Malmö

Telefon: 010-130 19 44

Email: anna-karin.wesstrom@krsystem.se

Katarina GustafsonKatarina Gustafson

Verksamhetskonsult - Karlstad

Telefon: 010-130 19 41

Email: katarina.gustafson@krsystem.se

Nina JohanssonNina Johansson

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 73

Email: nina.johansson@krsystem.se

Mehmet BajgoraMehmet Bajgora

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 64

Email: mehmet.bajgora@krsystem.se

Pierre SchönbeckPierre Schönbeck

Utvecklare - Malmö

Telefon: 010-130 19 66

Email: pierre.schonbeck@krsystem.se

Caroline Lundquist OlofssonCaroline Lundquist Olofsson

Verksamhetskonsult - Malmö

Telefon: 010-130 19 69

Email: caroline.lundquist-olofsson@krsystem.se

Marcus Åshage KarlssonMarcus Åshage Karlsson

Verksamhetskonsult - Stockholm

Telefon: 010-130 19 94

Email: marcus.ashage-karlsson@krsystem.se